Ga lopen met Loopgroep Koekange

Koekange - Er zijn plannen om in Koekange een echte hardloopwedstrijd te organiseren en dat is een prachtige reden om te gaan trainen.

De loopgroep traint elke week. Lopen met de loopgroep is niet alleen maar gewoon hardlopen. Onder begeleiding van twee deskundige en ervaren trainers (om de week een ander) maak je gevarieerde trainingen mee. Conditie, techniek, kracht, controle over je grenzen en uiteraard een warming-up en cooling-down.

Samen en voor iedereen

Bij de Loopgroep Koekange loopt iedereen voor zichzelf maar wel samen, het is voor iedereen. Alle niveaus, vrouw, man, leeftijd, doelstelling of geen doelstelling: het maakt allemaal niet uit. Er zijn leden die meedoen aan wedstrijden en buiten de training ook zelf hardlopen, maar ook die het alleen bij de loopgroeptraining houden.

Nog een reden om mee te doen: het is lekker dichtbij huis. De loopgroep start midden in het dorp vanaf de parkeerplaats van KIA Sportlaan 41. De training is op elke dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur. Wil je nog even rustig aan doen? Vanaf dit voorjaar gaat de loopgroep proberen voor beginners met speciale clinics toe te werken naar Loop Rondje Koekange.

Voor meer informatie: loopgroepkoekange@gmail.com of bezoek Loopgroep Koekange op Facebook.