Schildersbedrijf Boverhof viert 50-jarig jubileum

Ruinerwold - Schildersbedrijf Boverhof bestaat dit jaar 50 jaar. Na 8 jaar in dienst te zijn geweest bij schilder- en autospuitbedrijf Reinders te Ruinerwold heeft Henk Boverhof in 1968 het schildersbedrijf overgenomen. De beslissing moest destijds binnen een week gemaakt worden en als 24-jarige met vrouw en 2 kinderen besloten ze de stap naar zelfstandigheid te maken.

Er werd gestart aan de Havelterweg met een werkplaats en winkeltje in de schuur waar verf en behang werd verkocht. Vanaf het begin was er gelijk veel werk in het onderhoud en nieuwbouw. In 1971 werd er een winkelpand in Meppel gekocht waar een speciaalzaak in verf en behang werd opgestart. In 1973 werd in Ruinerwold het pand van aannemersbedrijf Schipper gekocht om deze te verbouwen tot een winkel midden in het dorp. Hier werden verf, behang, ijzerwaren en huishoudelijke artikelen verkocht. In 1993 is de winkel verkocht aan de familie Visscher en werd het schildersbedrijf voortgezet door Jan en Jans Boverhof.

Al 50 jaar een begrip

Schildersbedrijf Boverhof is inmiddels al 50 jaar een begrip als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van de particuliere sector met veel vaste klanten. Deze waarderen de nette manier van werken, hoge kwaliteit van afwerken en plezierige samenwerking. Je kunt bij schildersbedrijf Boverhof terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten, wandafwerking, kleuradvies en beglazingen. De twee huidige eigenaren Jan Boverhof en Miranda Hoogenkamp staan voor vakmanschap en kwaliteit en zorgen voor persoonlijk contact met de klanten.

Kijk voor meer informatie op: www.boverhof.nl.