Woldstek reikt jubileumcheque uit

Koekange - Sjoerd Hulzinga uit Echtenerbrug is zaterdag winnaar geworden van de reischeque ter waarde van 1.000 euro bij forellenvisvijver De Woldstek. Het was de finale van een maandenlang gaande jubileumwedstrijd wie de gemerkte vissen zou vangen.

Alle gelukkige vissers die in de voorbije maanden een gemerkte vis hadden gevangen, zaten klaar voor de finaletrekking. Margriet nam in vogelvlucht het ontstaan en groei van de afgelopen 15 jaar van de Woldstek door. Daarna werden alle foto’s waarop de namen stonden van de vissers die een gemerkte forel, meerval, zeelt of koikarper hadden gevangen, opgenoemd en in een enveloppe gedaan.

Voor iedere kanshebber was er sowieso een gesigneerd Drents kookboek, met als toepasselijke titel ‘van Sint Meerten tot Valentijn’. Nadat alle enveloppen met foto’s in de doos waren gedaan, werden deze goed door elkaar gehusseld en was aan Gert Kanis de eer om hier de winnende enveloppe met foto uit te trekken. Onder tromgeroffel van alle aanwezigen werd vol spanning gewacht op het noemen van de winnaar: Sjoerd Hulzinga.