Deze dieren zoeken een nieuw baasje

Beilen Dierentehuis Beilen presenteert deze week drie dieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Deze keer Theo, Jeeger en Deb.

Theo

Theo is een reutje van ruim 8 jaar oud. Helaas is hij bij het asiel terug gekomen omdat hij wat dominant gedrag vertoonde naar zijn bazinnetje. Theo is een hondje die duidelijke grenzen nodig heeft. Wanneer hij merkt dat je hem niet altijd consequent behandelt dan neemt hij al gauw een loopje met je.

Theo kan niet overweg met honden of katten. Wel vindt hij het fijn om er lekker op uit te gaan met zijn baasjes. Zoals een echte jack russel, heeft hij genoeg energie.

Nieuwe baasjes wordt aangeraden om duidelijke regels op te stellen zodat Theo weet waar hij aan toe is. Hij wordt niet geplaatst bij jonge kinderen of andere Dieren.

Jeeger en Deb

Jeeger en Deb zijn een broer en zus die samen bij het asiel zijn gebracht.

Ze zijn opgegroeid in een appartement waar ze af en toe wel eens op het balkon zaten. Verder vindt dit stel het prima om binnen te blijven. Het zijn vrij rustige katten.

Voor meer informatie kunt u maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.