Deense zanger Bjarke Ramsing in ‘Klein Paradiso’

Echten - De Deense muzikant Bjarke Ramsing komt op zaterdag 24 november naar Klein Paradiso in Echten. De muzikale opvoeding van de Deen die momenteel veelal vanuit Nederland opereert ligt in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Roots, Blues en Folk.

En dat hoor je terug in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar schrijft Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer los laten. Bjarke heeft het magische vermogen met zijn bezielende muziek iedereen met een brok in de keel achter te laten.

Speciale avond

Bjarke speelt met een geestdrift, waarbij de teksten als een woordenstroom over het publiek worden uitgestort. Door het minimalisme in instrumenten gebruik brengt Ramsing er een gelaagdheid in, waarmee hij toch zorgt voor een hoop kracht en dynamiek. Het beloofd een hele speciale avond te worden in Echten.

Bjarke Ramsing komt op zaterdag 24 november om 20.00 uur in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8 in Echten. Kaarten reserveren is noodzakelijk en kan via 0528-373766 of via info@delibre.nl