Maria Galland huidverzorging verkrijgbaar bij Schoonheidssalon L’ Esthetique

Zuidwolde - Schoonheidssalon L’ Esthetique in Zuidwolde slaat een nieuwe weg in met de producten van Maria Galland. Hiermee is het de enige schoonheidsinstituut in de omgeving van De Wolden en Hoogeveen dat werkt met de super mooie producten van Maria Galland.

Meer dan 10.000 schoonheidsinstituten, beautyfarms en spa’s in meer dan 40 landen werken met de producten en behandelingen van Maria Galland Paris. Een succes, dat gebouwd is op een jarenlange traditie en een sterke, innovatieve geest als basis heeft. Het is nu een van de modernste merken voor instituutscosmetica. Het veelzijdige assortiment van Maria Galland bevat ondertussen naast producten en behandelingen voor lichaam en gezicht onder andere een zonnelijn en een make-up lijn – verzorging die een antwoord heeft op alle vragen.

Compleet assortiment

Naast het werken met huid verbeterende producten van Dermalogica vindt Sonja Strijker-Giethoorn, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Schoonheidssalon L’ Esthetique, het belangrijk dat ze ook een compleet assortiment van één merk in huidverzorging kan aanbieden. Maria Galland geeft haar die mogelijkheid. Om bij te blijven in een steeds sneller veranderende wereld biedt Maria Galland de mogelijkheid aan om met regelmaat bijscholingen te volgen.

De schoonheidsfilosofie die Maria Galland nastreeft spreekt Sonja erg aan. Volgens Maria Galland draait schoonheid om energie. Iedere vrouw heeft haar eigen unieke energie die haar stralend en mooi maakt, dit leidde tot het verlangen van Maria Galland om die schoonheid te onthullen. Die ultieme droom is uitgekomen: haar unieke methode onthult de beautyenergie van elke vrouw, op elke leeftijd. Uniek. Veeleisend. Kostbaar. Dat is onze huid. Het is als een ‘mozaïek van de meest uiteenlopende behoeften’. Daarom geloofde ‘grande dame’ Maria Galland dat onze eigen persoonlijke uitstraling en schoonheid alleen behouden kon blijven door een ultra-gepersonaliseerde verzorging op maat.\

Parijs

Al sinds het begin in Parijs in de jaren zestig ligt de focus van Maria Galland Paris op de optimale combinatie van drie belangrijkste elementen in premium huidverzorging: zeer efficiënte behandelingen, innovatieve formules met heerlijke zintuiglijke texturen die het beste van wetenschap en natuur bieden en gepersonaliseerde lifestyle adviezen. Samen zorgen zij voor een allesomvattende, uiterst efficiënte zintuiglijke ervaring met onmiddellijke en ongeëvenaarde resultaten. Deze premium aanpak creëerde een baanbrekende methode: volledig afgestemd op de individuele behoeften en uitdagingen van huidverzorgingen. Tot leven gebracht door de vakkundige en kalmerende handen van Maria Galland Paris specialisten.

Voor meer informatie over behandelingen met de producten van Maria Galland, neem dan contact op met Schoonheidssalon L’ Esthetique via telefoonnummer: (06) 41666771 of via e-mail: info@lesthetique.nl.