Testimony to the Lord geeft jubileumconcert vanwege 40-jarig bestaan

Ruinerwold - Dit jaar bestaat 'Testimony to the Lord' 40 jaar. Het koor heeft samen met gospelkoor 'X-Salt' uit Ermelo en projectleden al drie jubileumconcerten gegeven maar wil het nog één keer vieren. Op 24 november geeft het koor een Jubel-leum concert in de Baptisten Gemeente Steenwijk, Dolderweg 23A in Steenwijk.

Het wordt een avond waarop het koor de Heer wil danken en prijzen als samen met gospelkoor X-Salt uit Ermelo, projectleden en het publiek. Beide koren staan onder leiding van dirigente Paula Claassen-Lutke. Met mooie afwisselende muziek; A Capella en met live combo. Een verrassing bij dit laatste concert is de medewerking van 'Stil' uit Vollenhove. Stil vertelt op hun website dat zij Stil van verwondering zijn over God en wat Hij doet in het leven van zijn kinderen.

De toegang deze avond is vrij, collecte na afloop. Zaal gaat open om 19.10 uur. Aanvang van het concert is om 19.30 uur. Voor meer informatie: www.testimonytothelord.nl, of bel Kirsten Zwarts (06) 37259011 of mail naar nieuws@testimonytothelord.nl.