De leerlingen van de Wezeboom brengen de kerstboom aan je deur

De speeltuinvereniging Oenze Speulplekke houdt dit jaar voor de derde keer op rij een kerstbomenactie. Vorig jaar hebben ze door deze succesvolle actie de financiering van het kunstgrasveld rond kunnen maken. Het doel van de actie dit jaar is om nieuwe speeltoestellen te kopen voor op het schoolplein. De oude speeltoestellen staan al 13 jaar en zijn aan vervanging toe. Na de zomervakantie is er een begin gemaakt om de afgekeurde speeltoestellen te vervangen.

De leerlingen van de Wezeboom worden bij deze actie betrokken. De leerlingen waren vorig jaar ontzettend enthousiast en hebben maar liefst 160 kerstbomen verkocht. Vanaf dinsdag 20 november komen de leerlingen van de Wezeboom aan de deur. Heb je geen leerling aan de deur gehad? Dan kun je de kerstboom digitaal bestellen via: www.atensus.nl/koop-een-kerstboom.

De kerstbomen die besteld zijn kunnen zaterdag 8 december vanaf 9.00 uur opgehaald worden op het schoolplein van de Wezeboom. Tevens is er een mogelijkheid om de kerstboom bezorgd te krijgen in de regio Oosteinde.

Voor meer informatie: (06) 21489334 of (06) 10886401