Zing mee met de Vrouwen van Nu tijdens het Kerstrondje

Ruinerwold - Er wordt weer gezongen tijdens het kerstrondje in Ruinerwold. De Sing-in wordt gehouden door de kerk-in-actie commissie van de drie Ruinerwoldse kerken en vindt plaats op december van 17.00 tot 18.00 uur in Hervormde kerk te Blijdenstein in Ruinerwold.

Er zullen bekende advent- en kerstliederen worden gezongen die Harry Bosma begeleidt met prachtige orgelmuziek. Ook zal er een optreden verzorgd worden door het koor van de plaatselijke Vrouwen van Nu vereniging.

Fraaie liederen

Het koor bestaat uit leden van Vrouwen van Nu uit Oosteinde en Ruinerwold. Er wordt wekelijks enthousiast door hen geoefend. Tijdens de Sing-in kun je genieten van een spetterend optreden met afwisselende fraaie liederen die passen bij de tijd van het jaar. Het koor staat onder leiding van dirigent Trijnie de Boer. Het optreden belooft schitterend te worden.

De toegang is gratis. Er zullen tijdens de Sing-in twee collectes gehouden worden. Hiervan is één collecte bestemd voor een project van Kerk in Actie. De andere collecte is voor het vergoeden van de onkosten.