Hersenstichting vraagt om hulp

Zuidwolde - Ondanks de voortgang in wetenschappelijk onderzoek, is er nog steeds veel onbekend over de hersenen. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. 1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Het kan echt iedereen overkomen. Dat moet stoppen.

Meer onderzoek is nodig. Alleen daarmee komen oplossingen dichterbij. Het is de enige weg om meer mensen met een hersenaandoening te behandelen en uiteindelijk te kunnen genezen.

Help mee

Jaarlijks organiseert de Hersenstichting een collecte om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek en voorlichting. Wilt jij helpen door een uurtje in eigen je buurt te collecteren? Hoe meer collectanten op de been, hoe groter de collecteopbrengst en hoe meer de Hersenstichting kan doen aan onderzoek en voorlichting. Ook is hulp bij de organisatie van harte welkom.

Voor direct aanmelden als collectant of collecteorganisator of voor meer informatie kijk op www.hersenstichting.nl of stuur een mail naar collecte@hersenstichting.nl

Tijdens kantooruren kunt je ook bellen naar (070) 360 48 16.