Inwoners Drenthe houden benefietquiz voor voetbalclubs uit regio Hoogeveen

Om inkomstenverlies voor voetbalverenigingen te dekken, organiseren drie Drenten in samenwerking met Hoogeveen TV een voetbalquiz. Hierbij kunnen alle regionale clubs meeprofiteren. Dertien voetbalclubs uit Coevorden, De Wolden en Hoogeveen doen tot nu toe mee.

Het is mogelijk om zowel individueel als in teamverband mee te doen aan de quiz. Het inleggeld voor de voetbalquiz is tien euro, dat wordt geschonken aan de deelnemende verenigingen. „Elke deelnemer mag zelf bepalen naar welke club zijn inleg gestort wordt”, vertellen de initiatiefnemers. Ook wordt het mogelijk om extra geld te doneren aan een voetbalclub naar keuze. „Om transparant te blijven, zullen wij een overzicht van alle betalingen aan de penningmeesters sturen.”

Met de quiz zijn prijzen te winnen, die worden ingebracht door de deelnemende voetbalverenigingen. Opgeven voor de quiz kan via een online inschrijfformulier of via de mediakanalen van de verschillende clubs. De volledige lijst van deelnemende clubs is ook te vinden op het online inschrijfformulier.

De quiz vindt plaats op 12 maart, om 20.00 uur.