Muziekbingo Ruinerwold is er voor getroffen ondernemers

Ruinerwold – Om de ondernemers in het dorp, die het moeilijk hebben door de coronacrisis, te ondersteunen, wordt komende zaterdagavond een muziekbingo gehouden. De organisatie is in handen van Ruinerwold Onderneemt en dorpshuis de Buddingehof.

De muziekbingo is voor alle inwoners van Ruinerwold en alle mensen uit de wijde regio die graag mee willen doen. Het festijn begint om 21.00 uur en e ris vanuit het dorpshuis livemuziek van Karambam!.

„De opbrengst van de avond is bedoeld ter ondersteuning van onze leden die het lastig hebben in deze corona tijd. Denk daarbij aan de horeca, kappers, schoonheidssalons, pedicures en de toeristische sector”, zo laat het bestuur van Ruinerwold Onderneemt weten. „Zo willen we bijvoorbeeld van een deel van de opbrengst prijzen gaan kopen bij lokale ondernemers.”

Discreet omgegaagn

De organisatie roept ondernemers die financieel lastige tijden doormaken op zich te melden. Er wordt discreet met de aanmeldingen omgegaan. Ook ondernemers die het op dit moment goed hebben en bereid zijn anderen te helpen, wordt gevraagd te helpen door bijvoorbeeld prijzen ter beschikking te stellen. Hoe meer bingokaarten worden verkocht, hoe beter voor de getroffen ondernemers. „Deze online muziekbingo kan hopelijk voor een beetje positiviteit zorgen en het belangrijkste is dat we onze ondernemers hiermee kunnen ondersteunen!”

Aanmelden voor het aanleveren van prijzen kan via info@ruinerwoldonderneemt.nl 

Wie mee wil doen aan de bingo, kan zich aanmelden via de website www.ruinerwoldonderneemt.nl. Daar is een button te vinden.