Kerstpakketten van De Werkschuur worden gevuld met regionale producten

Dwingeloo – „We hebben het als ondernemers best lastig gehad de laatste tijd, daarom is het mooi om een samenwerking aan te gaan met andere ondernemers in de gemeente Westerveld die met passie hun producten vervaardigen.” Dat stelt Elles Betlehem van De Werkschuur aan de Dwingelderdijk in Dwingeloo vast.

„We kunnen allemaal wel wat extra’s gebruiken en dat is in mijn ogen het mooiste wat we nu kunnen doen. Daarom wordt een kerstpakket samengesteld met stoere, sfeervolle en smakelijke producten van een aantal lokale ondernemers, zodat er een bijzonder kerstpakket ontstaat. Op die manier blijven we trouw aan onze lokale shops en ondernemers.”

Iedereen, zowel particulieren als bedrijven, kan z’n eigen pakket samenstellen, door in de webshop van de Werkschuur artikelen in het kratje te plaatsen. Gekozen kan worden onder andere uit eigengemaakte wijn, cranberry’s, mosterd en siroop uit eigen wijngaard van Wijngoed Havelte; speciaal bereid vlees en delicatessen van de Vleesch Juwelier uit Ruinen; biologische vruchtensap, wijn, bouwprojecten en workshops van de Leilinde uit Wittelte; Croissanterie en lunchroom à la Pelouse levert kerstbrood en banketstaaf; van de Werkschuur uit Dwingeloo kan gekozen worden uit decoratieve verf, stoere woondecoraties en cadeautjes, terwijl van Sakkie Kado Dwingeloo (zij steunen locals in Zuid-Afrika) handgemaakte cadeau sakkies, onder andere met zeep en thee in het krat gedaan kunnen worden. Ook is er keus uit de verschillende soorten kaas en melkproducten van eigen vee, geleverd door Kaasboerderij de zeven koeien uit Doldersum.

Kratje

„De kaarsen in het sfeer sakkie zijn een verplicht item om mee te bestellen, het te vullen kratje zit namelijk bij dit item inbegrepen”, vertelt Elles, er aan toevoegend dat dit staat allemaal wel op de webshop staat vermeld.

Tot eind oktober kan via de website van de werkschuur besteld worden, de bestelde pakketten kunnen worden afgehaald in week 51 bij de Werkschuur, dus nog voor de kerstdagen. Inmiddels heeft Elles de Werkschuur al gezellig in kerstsfeer gebracht, waar onder andere de originele Harm’s vuurpot brandt en waar de kerstpakketten bekeken kunnen worden.

Openingstijden: dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdags van 13.00 tot 17.00 uur.