KC het Veldboeket blij met schoolkamp bij Nolderwoud

Veeningen - De kinderen uit groep 7 en 8 van KC Het Veldboeket hadden zich erop verheugd: op kamp naar Ameland. Aan het begin van het schooljaar hadden de kinderen het hier al druk mee. Lekker naar het strand, wadlopen en het eiland verkennen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. De scholen gingen tijdelijk dicht.

„Hoe zit het nu met ons kamp", vroegen ze zich af. Door de maatregelen van de overheid was het helaas niet mogelijk om nog naar Ameland te gaan. Groepsaccommodatie en bungalowpark 'Het Nolderwoud' bood de school aan om drie dagen te komen logeren. Het Nolderwoud beschikt over een zwemvijver, skelters, trampolines en een visvijver.

Fijn schoolkamp

Het resultaat? Wat hebben de kinderen hier een fijn schoolkamp gehad. Het weer was geweldig en de kinderen konden zich helemaal uitleven op het terrein. „De eerste avond werd afgesloten met een kampvuur bij de zwemvijver. Daarnaast kregen wij van Nolderwoud de ruimte om een spannende spooktocht te organiseren. De kinderen hebben het bijzondere schooljaar op deze manier met een knaller kunnen afsluiten."