Narline presenteert trouwteam

Zuidwolde - Bij trouwen komt veel kijken. Vandaar dat Narline in Zuidwolde een trouwteam heeft samengesteld.

Narline is sinds december 2019 geopend en is een officiële trouwlocatie. Het team van Narline wil graag voor alle aanstaande bruidsparen de mooiste dag van hun leven bieden.

Alles op 1 locatie

Burgerlijk huwelijk, ja-woord, omdoen van de ringen, aansnijden van de bruidstaart, receptie, borrel, familiediner en avondfeest. Alles op 1 locatie. Narline heeft vier ruimtes, een tuin, bos en meerdere terrassen, allemaal beschikbaar voor een mooi huwelijksfeest. Trouwen in de tuin is bij mooi weer een optie.

In het trouwteam zitten: huisfotograaf Esther Hardon, stylist en weddingplanner Bo Nagengast van ‘Trouw aan jou’, visagist Ilse de Leeuw van Be Blushed, bloemist Lenie Lomulder van Anders Bloemstyling, trouwambtenaar Manon Snoeker en Karianne Drage en Henriëtte Waaijenberg van Narline. „Beeldverhalen van de mooiste mensen en momenten in je leven mogen maken, daar geniet ik van”, vertelt Esther Hardon. Bo vult aan: „Wanneer ik een bruidspaar ontmoet en de planning of aankleding uit handen neem, dan realiseer ik een stukje van hun droomdag. Een trouwdag zoals zij voor ogen hebben compleet tot in de puntjes verzorgd of gestyled.” Ilse laat weten: „Ik vind het fantastisch om bij een bruid een mooi bruidskapsel en mooie bruidsmake-up te doen, passend bij de jurk en het thema van de bruiloft.” Enthousiast sluit Lenie daar op aan: „Ik fleur dé grote dag nog meer op met mijn bloemcreaties.” Manon straalt als ze vertelt: „Ik heb plezier in mijn werk en dat zie je terug in de trouwceremonie. Mijn woorden komen recht uit mijn hart.” Karianne Dragt en Henriëtte Waaijenberg sluiten af met de woorden: „Het is heerlijk om maatwerk te leveren, daag ons maar uit, om zodoende het bruidspaar ‘dé mooiste dag van hun leven’ te bezorgen.”

Het inzetten van de bedrijven uit het trouwteam is geen verplichting, maar een extra service voor bruidsparen en handig omdat het trouwteam de locatie goed kent. De trouwleveranciers uit het trouwteam hebben onderling goede ervaringen met elkaar, versterken elkaar en daar kan het bruidspaar haar voordeel mee doen.

Checklist

Narline heeft een checklist ontwikkeld. Alle stappen staan erin voor het regelen van een mooie trouwdag. In de checklist kan het bruidspaar zien waar Narline nog meer mee kan ondersteunen: bedrijven die bruidstaarten verzorgen, een trouwfilm kunnen maken, maar ook een adres voor bijvoorbeeld de ringen en trouwschoenen.

Voor bruidsparen die nog dit jaar willen trouwen is er voldoende ruimte om de trouwdag op 1,5 meter te organiseren. Bruidsparen die in 2021 willen trouwen kunnen op afspraak Narline komen bekijken en kennis maken met het trouwteam.