Kinderen van Zwemschool Annette halen hun zwemdiploma

Dieverbrug /Ruinen De leerlingen van zwemschool ‘Annette’ hebben afgezwommen in het bad ‘Hesselingen’ in Meppel.

De zwemlessen van Zwemschool Annette vinden plaats in de overdekte baden in Landgoed ’t Wildryck te Dieverbrug en het overdekte bad Engeland in Ruinen. Onder toezicht van ouders, broertjes en zusje, opa’s en oma’s werden de diploma’s afgenomen. De organisatie van het afzwemmen was in handen van Ria Blaauw, Aniek Boertien, Bianca Crouse en Femmy Hof. De beoordeling werd gedaan door Annette Hof. De diploma’s konden aan het einde van middag worden uitgereikt.

Diploma A

Pim Doldersum; Anghelita Jekel; Samuel van der Meulen; Cas Roemeling; Floor Hunse; Sebas Bartels; Wytze Luten; Tijs van Zomeren; Meis Stolte; Senn Leerling; Olivier Luitjens; Esmee Hagen; Thijs de Vries en Enora de Vegt.

Diploma B

Sofie Scheper; Niek van der Molen; Bas Timmer; Anne Brondijk; Sven Roosendaal; Niels van der Laan; Vayen Cobussen; Jayden Krabbe; Maris Schoonvelde; Levy Gorter; Vajen Sikkens; Lars Huzen; Bas Daleman; Levi Boxma en Eva Baar. Naast het diploma en medaille kregen de kinderen een eetbon te besteden bij het Land ’t Wildryck te Dieverbrug.