Roon Staal met bekend werk naar Pesse

Pesse - Na zijn kerst tour in december speelt zanger-pianist Roon Staal tijdens de wintertour onder andere het bekendere werk van zijn inmiddels 11 albums. Tijdens deze tour van 29 januari tot en met 23 februari doet hij in totaal 17 locaties in Nederland aan.

Het concert te Pesse in de Ontmoetingskerk vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020. Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Repetoire

Help Me Through The Night, Stay With Me 'Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Naast de touren in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten.

Alle informatie over de winter tour en het concert te Pesse is te vinden ope www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via (06) 30025992.