Goede voornemens in Berghuizen

Berghuizen - Op zondag 26 januari is er weer een laagdrempelige Kerk zonder Drempelviering in de kerk in Berghuizen. Het thema deze keer is: Goede voornemens?

Deze week was het blauwe maandag. Volgens sommige psychologen de meest deprimerende dag van het jaar. Een logische datum, want niet zelden is rond deze tijd duidelijk dat de goede voornemens niet waren vol te houden. Het enthousiasme bij de nieuwe frisse start in de eerste minuten van het nieuwe jaar is ook alweer verdwenen in de dagelijkse sleur. Daarnaast zit het weer meestal ook niet mee, met sombere en vaak druilerige dagen.

Overdenking

In deze viering komt dit fenomeen aan de orde en of de bijbel kan helpen. De overdenking komt van Chesron G.R. Ledes uit Arnhem, tevens de dirigent van Vocals ChoirworX en actief bij vele muziekprojecten. Muziek speelt een grote rol, met veel life-muziek van het al genoemde jongerenkoor Vocals ChoirWorX met eigen band. Deze groep jongeren komt uit het hele land en brengt hun liederen op een dynamische en enthousiaste manier ten gehore.

De deuren staan open voor iedereen. Om 10.00 uur starten we met een kop koffie, om 10.30 uur begint de viering. Locatie: Gereformeerde kerk Ruinerwold-Koekange, Berghuizen 20 te Ruinerwold.