De Morgenstond heeft een nieuw toneelstuk

Koekange - In het vrolijke toneelstuk ‘Badman … word ik al bruin?’ nemen de spelers van de Koekanger toneelvereniging De Morgenstond het publiek dit jaar mee naar het strand. In januari worden er vrijdag 24 en zaterdag 25 januari voorstellingen gegeven.

De Morgenstond mag dit seizoen maar liefst twee nieuwe spelers verwelkomen: Ellen Bakker en Celine Nijmeijer zijn aan de spelersgroep toegevoegd. Voor de regie is dit seizoen een beroep gedaan op theateradviseur Mark Robijn. Die is ook bekend als regisseur van het openluchttheater in Ruinen.

Livemuziek

De Morgenstond speelt in dorpshuis De Schakel in Koekange. Op vrijdag 24 januari is er een voorstelling voor de basisschoolkinderen (gratis toegang) die begint om 19.30 uur. Op zaterdagmiddag 25 januari begint de voorstelling om 14.00 uur en ’s avond som 20.00 uur met na afloop livemuziek door Peter van Dekken.

Badgasten

Arie en Greet staan samen met hulp Pietje klaar voor de badgasten. Die komen maar wat graag naar dit strand. Een Arabische sjeik zoekt er een ‘roos’, en boer Gait wil een meisje dat koeien kan melken. Beiden gaan nogal onhandig te werk en dat levert hilarische acties op. Dan is er ook een Duits echtpaar, waarvan meneer nogal in de smaak valt bij twee leuke, zorgeloze meisjes die ook naar het strand zijn gekomen. Herr Heinrich is onder de indruk van de avances van de vlotte meisjes maar zijn vrouw is niet zo blij met de belangstelling voor haar man.