Ingmar Hut kiest voor GP Music

Echten - De uit Echten-afkomstige zanger Ingmar Hut heefteen platencontract getekend bij GP Music. Hut maakte al diverse singles en gaat vanaf nu zijn singles uitbrengen onder het label GP Music.

Ingmar is een relatieve nieuwkomer in de artiestenwereld en timmert de laatste maanden flink aan de weg met nummers als ‘Bij De Griekse Zee’ en ‘Het Leven Is Zo Mooi’. De samenwerking met GP Music is een logische stap in de nog altijd prille carrière van de 23-jarige Ingmar. „2019 was een fantastisch jaar en met deze samenwerking begint 2020 ook erg mooi”, vertelt de altijd enthousiaste volkszanger hierover.

De komende tijd zullen er plannen gemaakt worden voor een nieuwe single van Ingmar, die naar alle waarschijnlijkheid nog dit voorjaar zal verschijnen.

Naast de liefde voor muziek had hij ook een grote wens en dat was radio maken. Hij verhuisde naar Echten nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien.; Hij kon al snel geginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde, als technicus waar hij muziek kon draaien in een paar vaste radioprogramma's. En een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen radioshow dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde, waar hij het Nederlandse lied draait.