Ruinerwold Onderneemt sluit het jaar af

Ruinerwold - Ruinerwold Onderneemt heeft het jaar afgesloten met een gezellige eindejaarsbijeenkomst bij het Drents Camperhuis.

Voorzitter René Burgwal opende de avond met een korte overzicht van de activiteiten die het afgelopen jaar hebben plaats gevonden. Daarna stond er een compleet verzorgd buffet op de gasten te wachten.

Voorafgaand aan de afsluitende netwerkborrel stonden nog enkele presentaties op het programma.

Albert Brunsting was uitgenodigd om over zijn nieuwe boek 'Eye See' te vertellen. Het leverde een boeiende presentatie op met een duik in het verleden.

Het boek bevat prachtige full-color foto’s, maar ook veel zwart-wit foto’s. Het bijna 250 pagina’s tellende boek omvat een selectie uit heel veel onderwerpen, zoals de dorpsfiguren (met nieuwe niet bekende opnames), maar ook de serie South-Carolina (USA), Kunstacademie-tijd, Indonesië, Nieuw-Zeeland, Peru, reis-fotografie, concert-fotografie, opdracht-fotografie en vele ander materiaal.

Frits Timmerman vertelde over de voortgang van de woningbouw op de oude Dissel locatie. En Sietze Koetsier vertelde over de mogelijkheden van het Ondernemersplatform Zwolle.

Last but not least was het de beurt aan de gastvrouw en gastheer van deze avond. Het Drents Camperhuis is een verwezenlijkte droom van Ingrid, Stephan en Wander. Vanuit een camperpassie en de wens om dit samen met anderen te delen, zijn ze in 2014 gestart met het verhuren van campers. Tegenwoordig heeft het bedrijf zich toegelegd op de verkoop van campers. Deze worden veelal geïmporteerd uit Frankrijk.