Wijker Kunst geeft kerstconcert

IJhorst - Zangvereniging Wijker Kunst verzorgt op vrijdagavond 13 december een afwisselend kerstconcert in de kerk in IJhorst. Onder leiding van de enthousiaste dirigent Mannes Hofsink brengen het vrouwenkoor en het mannenkoor afzonderlijk én gezamenlijk een keur aan kerstliederen ten gehore brengen.

Na het zeer succesvolle voorjaarsconcert is dit het tweede optreden van de koren dit jaar. Er worden vele bekende, maar ook minder bekende kerstlieden gezongen. Een van de liederen wordt muzikaal ondersteund door ‘Little drummer boy’. Ook de samenzang van koor met het publiek wordt zeker niet vergeten. Samen in een goede kerstsfeer komen is het uitgangspunt van deze avond.

Wieker gebeuren

Pianiste Ellen Wynia begeleidt de koren. Het wordt een behoorlijk Wieker gebeuren, want naast de koren is er een optreden van een kinderkoortje van obs De Horst. Bovendien verzorgt een klarinetkwartet van Apollo twee intermezzo’s.

Het concert in de sfeervol ingerichte kerk begint om 20.00 uur. De entreeprijs is 12,50 euro, voor kinderen tot en met 14 jaar 5 euro. Vanaf 30 november zijn kaarten in voorverkoop bij de leden te bestellen.