Ben jij de FIFA Koning van gemeente De Wolden?

Ruinerwold - Young De Wolden organiseert in de eerste week van het nieuwe jaar, in de kerstvakantie, een toernooi die moet leiden naar de FIFA Koning van De Wolden. Er zijn voorronden in Zuidwolde, de Wijk, Ruinen en Ruinerwold. De finale staat gepland op 4 januari in De Klok in Ruinerwold.

De voorrondes zijn op donderdag 2 januari 14.00 uur in De Boerhoorn Zuidwolde, donderdag 2 januari 19.00 uur in De Havezate in de Wijk, vrijdag 3 januari om 14.00 uur in Buitencentrum De Poort in Ruinen en op vrijdag 3 januari 19.00 uur in de Buddingehof in Ruinerwold. De finale is op zaterdag 4 januari.

Inschrijven

Het toernooi is voor jongeren vanaf 12 jaar. Er wordt 1 tegen 1 gespeeld. Deelname aan het toernooi kost 2,50 euro. Er wordt in poulesysteem gestreden, dus meerdere wedstrijden gegarandeerd. Inschrijven: appen naar jongerenwerker Ruben via 06-33703749 of stuur een berichtje via Instagram naar Young de Wolden via www.instagram.com/young_de_wolden. Van te voren inschrijven is niet verplicht, maar wel verstandig want er is beperkt plaats.