The Wanderer vervolgt zoektocht in Klein Paradiso

Echten - In Klein Paradiso in echt Echten speelt Nikos Frangiskatos op zaterdag 23 november het verhaal The Wanderer, over zijn zoektocht naar zichzelf.

The Wanderer is het verhaal van de Nederlands/Griekse singer-songwriter Nikos Frangiskatos uit Huizen die op zoektocht ging naar zichzelf en naar zijn muzikale kern, om van daaruit zijn droom vorm te geven. The Wanderer werkt niet met marketing-stickers, volgens de zanger gaat het allemaal om het delen van liefde in de wereld. Hij gelooft in melodieën die mensen kunnen raken en schrijft om te delen.

Voelbaar

De kracht van The Wanderer zit in de klank en de emotie van de stem, de eenvoud en de ruimte die daardoor tussen de noten ontstaat. Die ruimte zorgt ervoor dat alles voelbaar wordt, met het gevaar dat de luisteraar een paar tijdloze minuten in de muziek word gezogen.

De nummers die zanger Nikos en zijn band speelt bevatten een hoopvol en melancholisch geluid, in combinatie met gelaagde teksten over herkenbare thema’s zoals vertrouwen, loslaten en hoop. Zaadjes zoals hij dat zelf omschrijft, zaadjes voor de 'zoekende' mens. Met nationale airplay en support shows van internationale gerenommeerde artiesten als brandstof, evenals de groei die hij als mens heeft doorgemaakt, is The Wanderer niet alleen een upcoming singer-songwriter maar ook een bevlogen storyteller die met zijn verhaal mensen wil raken, inspireren en bewegen.

Kaarten reserveren kan via (0528) 373766 of info@delibre.nl.