Nieuwe single van Ingmar Hut: ‘Het leven is zo mooi’

Zuidwolde - Nadat Ingmar afgelopen zomer het lied ‘Bij de Griekse zee’ uitbracht en in vele lijsten te zien was, komt Ingmar nu met zijn nieuwe single: ‘Het leven is zo mooi’. Ook dit nummer is wederom geschreven en gecomponeerd door Martin Sterken.

Sinds Ingmar in 2018 voor het eerst de studio indook heeft hij al diverse nummers opgenomen. Het begon met ‘Vandaag’ en ‘Wie goed doet, die goed ontmoet’. Afgelopen zomer nam hij dus ‘Bij de Griekse zee’ op en nu is het tijd voor zijn 4e single: ‘Het leven is zo mooi’.

Levensgenieter

Dat Ingmar het leven mooi vindt, is heel duidelijk te zien aan hem. Ingmar doet dan ook alles wat leuk en mooi is, zowel zelf op het podium staan als muziek draaien als DJ. Naast de liefde voor muziek had hij nog een grote wens: radio maken. Ingmar verhuisde naar Zuidwolde en nadat hij thuis al bezig was om muziek te draaien, kon hij al gauw beginnen bij de lokale omroep van Zuidwolde. Hier werkt hij als technicus waar hij muziek kan draaien in een paar vaste radioprogramma's. En een paar jaar later had Ingmar ook al een eigen radio show dat iedere zondag te beluisteren is op de zender van de lokale omroep van Zuidwolde waar hij het Nederlandse lied draait.