Innerbalance by Corina houdt open huis

Zuidwolde - Innerbalance by Corina houdt op zaterdag 16 november een open huis voor iedereen die geïnteresseerd is in schoonheid, gezondheid lichamelijk- en geestelijk welzijn.

Holistisch schoonheidsspecialiste Corina Dekker geeft uitleg over haar werk. Het open huis vindt plaats aan de Vennen 20 in Zuidwolde, van 10.00 tot 16.00 uur.

‘Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de praktijk bezichtigen. Eventuele vragen worden beantwoord. Een mooie kans om eens te komen kijken. Ook is er een kleine attentie voor iedereen die komt’, aldus Corina.

100 procent natuurlijk

De praktijk van Corina heeft als basis holistische en natuurgeneeskundige innerlijke en uiterlijke verzorging. Deze zijn gericht op een balans tussen een mooie huid en welbevinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. In de behandelingen werkt Corina met producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zuiver, eerlijk en op biologische wijze.

Meer over de werkwijze en mogelijkheden is te vinden op www.innerbalancebycorina.nl, info@innerbalancebycorina.nl of (06) 38910651.