Kapsalon Manon gaat verhuizen en breidt uit met nagelstudio

Ruinen - Het is de voorbijgangers waarschijnlijk niet ontgaan: er wordt druk geklust op het adres Brink 29 in Ruinen. In dit pand worden twee bedrijven gevestigd, namelijk Kapsalon Manon en Nagelstudio Daniek.

Manon Hooijer startte in januari 2017 haar eigen kapsalon aan Brink 25, door de overname van Kapsalon Snooy. Nu is het tijd voor iets nieuws, want het oude pand wordt afgebroken.

Jong en oud

Het gaat goed met Kapsalon Manon. Sinds de start weten zowel dames als heren en jong en oud de kapsalon te vinden. De klanten vinden er een gezellige sfeer en voelen zich op hun gemak. En als ze goed en leuk gekapt en met een goed gevoel de deur uitgaan, dan is dat wat het team van Kapsalon Manon wil bereiken. Manon werkt samen met de kapsters Klarissa Vink en Daniek Gol. Dit team van professionals is altijd op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van kniptechnieken en kleurentrends. In de salon wordt voornamelijk gewerkt met het merk Artistique, een lijn die voorziet in professionele haarverzorgingsproducten zoals shampoo, kleuringen, stylingproducten en permanenten.

Nagelstudio

Nagelverzorging en de trends op dat gebied zijn een prima aanvulling op de bestaande activiteiten in de kapsalon. En het nieuwe pand leent zich er prima voor want er is meer ruimte. Dus werd besloten dat Daniek, die naast kapster ook nagelstyliste is, er haar eigen nagelstudio kan beginnen. Bij Daniek kun je terecht voor de gehele hand- en nagelverzorging. Zij biedt verzorgings- en manicurebehandelingen aan en wil je je nagels verlengen, versterken of een decoratieve versiering, dan kan Daniek dit voor je aanbrengen. Zij werkt met Magnetic, een kwaliteitsmerk op het gebied van nagelproducten zoals gelpolish, acrylics, nailart en bescherming.

De aparte ruimte waarin Nagelstudio Daniek is gevestigd is bereikbaar via de zijingang van het pand. De openingstijden zijn dinsdag en woensdag. Daniek werkt graag op afspraak.

Hard gewerkt

Nu wordt door de mannen van de bouw nog hard gewerkt en koffiegedronken in de huidige kapsalon om de nieuwe salon tot in de puntjes voor elkaar te krijgen. Zij hebben nog een paar dagen tijd want de opening van de Kapsalon Manon en Nagelstudio Daniek vindt plaats op zaterdag 2 november tussen 15.00 en 18.00 uur. Dan kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de nieuwe ruimtes. Er is die dag tevens een leuke openingsactie.

Op 5 november gaat het werk weer van start. Zie de openingstijden in de advertenties elders in dit blad.

Kapsalon Manon - tel. 0522 472 146. Nagelstudio Daniek - tel. 06 390 666 19 Brink 29 – 7963 AB Ruinen.