Vrouwelijke Ondernemers De Wolden komen weer samen

Echten - Zoals elk jaar houdt vereniging Vrouwelijke Ondernemers De Wolden een bijeenkomst waar leden en ook niet-leden kunnen aansluiten. Freka Vink geeft op woensdagavond 13 november om 19.30 uur een interactieve avond bij de Westerbergen in Echten.

VO de Wolden is een ondernemersvereniging van inmiddels vijftig vrouwelijke leden, die zowel grote als kleine bedrijven hebben. Van makelaar tot wandelcoach en van webbouwer tot fotograaf. Een rijk netwerk dus voor ondernemers van gemeente de Wolden. Eenmaal per twee maanden komen ze bij elkaar om te luisteren naar een inspirerende spreekster of om samen aan de slag te gaan met een onderwerp dat met ondernemen te maken heeft. Om de maand worden er bedrijfsbezoeken gehouden.

Vragenspel

De kracht zit in de eenvoud. Op woensdagavond 13 november geeft Freka Vink een interactieve avond, waarbij bezoekers het 'interessante vragenspel' gaan spelen. Dit spel is een uitstekende manier om het onderlinge gesprek te bevorderen.

Freka ontwikkelde een spelbord dat gespeeld kan worden met verschillende vragensets. Afhankelijk van jouw interesse of achtergrond kies je een tafel met een vragenset die bij jouw situatie past. Het kan een vragenset zijn die met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft maar ook met de manier waarop jij werkt. Denk aan netwerken, ondernemen, acquisitie, inspiratie, talenten of creativiteit.

Ook is er alle ruimte om kennis te maken en kennis uit te wisselen, want daar is de avond ook voor bedoeld. Locatie: Westerbergen, Oshaarseweg 24, 7932 PX in Echten. Wil je erbij zijn? Mail dan voor 9 november naar info@vodewolden.nl.