De Eikenheuvel houdt huisconcerten

Berghuizen - Bij de Eikenheuvel in Berghuizen wordt op zondag 20 oktober een huisconcer gegeven.

Het wordt een concert uit de Oostenrijkse Nederlanden, met Esther van der Ploeg (hobo), Yukiko Hasekawa (piano) en verteller filosoof Rens van Hoogdalen. Zij spelen en vertellen het verhaal van Euridice en Orfeo uit de Griekse mythologie.

Jonge musici

‘In December 2018 heb ik op aanvraag van Ir drs. Heidi van Limburg Stirum, directeur en ambassadeur van de Nederlandse Kastelen Stichting, 6 concertprogramma’s gemaakt voor 2e pinksterdag. Voor dit programma zijn 6 groepen studenten conservatorium of net afgestudeerde jonge musici aangetrokken en deze hebben op 6 verschillende kasteel locaties gespeeld in Gelderland , Overijssel en Utrecht. Deze concerten waren succesvol en daarom besloten wij bij ons in Berghuizen met enkele groepen een huisconcert te houden.’

Het concert is op zondag 20 oktober. Entree is 15,- euro inclusief koffie of thee en een hapje. Iederen is welkom vanaf 14.30 uur. Adres: Berghuizen 34 Berghuizen gemeente De Wolden. De organisatie zou het op prijs stellen wanneer belangstellende vóór 13 oktober 2019 laten weten of ze komen.