Tea Time waarderingsbon voor vrijwilliger in De Wolden

Zuidwolde - De maand oktober wordt weer omgedoopt tot ‘Maand van de Vrijwilliger’. In deze maand wordt er extra aandacht besteed aan het vrijwilligerswerk.

Zo ontvangt iedereen in week 40 het vrijwilligersmagazine in de bus. Een magazine gevuld met leuke interviews van vrijwilligers, de ViP puzzel, info omtrent vrijwilligerswerk en de Kennisagenda ViP.

Waarderen

‘Zoals elk jaar willen we alle vrijwilligers in gemeente De Wolden weer waarderen voor hun inzet’, vertelt Welzijn de Wolden. ‘Voor dit jaar zijn we de samenwerking aangegaan met Tea Time in Echten en kunnen vrijwilligers die actief zijn in de gemeente zich aanmelden voor een Tea Time waarderingsbon ter waarde van 15,- euro.’

Aanmelden

Ben je actief als vrijwilliger in De Wolden en wil je ook in aanmerking komen voor zo’n waarderingsbon? Kijk dan op www.vipdewolden.nl en klik op de aanmeldbutton, of bel naar (0528) 378686.

Voor meer informatie over de Tea Time waarderingsbon: neem dan contact op met Aïsha Slot of Leonoor Colenbrander van ViP De Wolden via info@vipdewolden.nl of tel. (0528) 378686.