De Stamtafel is voor iedereen

Zuidwolde - In Zuidwolde wordt in de ontmoetingsruimte aan de Hoofstraat 149 een nieuw initiatief ontplooid. Een inloopochtend genaamd ‘de Stamtafel’ voor iedereen die daar zin in heeft. Gezellig koffie of thee drinken in een ontspannen sfeer. Of om met elkaar van gedachten te wisselen, een spel te doen of creatief bezig te zijn.

De Stamtafel is voor iedereen ongeacht geloof/levensovertuiging, leeftijd of waar je vandaan komt. En of je werkt (of werkte) of andere dingen doet, maakt niet uit. Denk aan koffie drinken als de kinderen op school zijn of na het boodschappen doen, tijdens de pauze van je werk of om je creativiteit of hobby's te laten zien en te delen. Ook kleine kinderen zijn welkom in de speciale ruimte met speelgoed, spelletjes en boekjes om te lezen.

Wanneer is de Stamtafel

De Stamtafel is sinds 6 september elke vrijdagochtend open van 10.00 tot 12.30 uur. De Stamtafel werkt samen met het Welzijnswerk uit De Wolden en de bibliotheek in Zuidwolde.

27 september is de officiele opening en die wordt gedaan door Marjan Steenberger, Zuidwoldiger van het Jaar 2019. Marjan is actief in veel vrijwilligerswerk in Zuidwolde en ziet de stamtafel als een mooi initiatief voor Zuidwolde en omgeving.

Initiatiefnemers zijn van de Stamtafel zijn Suzanne Groote, Francien Thijs, Wil Grund en Jacqueline Groen. Meer informatie via (06) 18550366 of suzannegroote@hotmail.nl.