Open Tennisdag LTV Voorwijk is voor jong en oud

De Wijk - De tennisvereniging LTV Voorwijk in de Wijk houdt op zondag 15 september van 14.00 tot 17.00 uur een Open Tennisdag. Iedereen is van harte welkom om naar tennis te kijken of om zelf een balletje te slaan.

15 september wordt ook het paard-veulen-toernooi gehouden bij LTV Voorwijk: er worden dubbelpartijen gespeeld door een volwassenen met een kind.

Tennisschool Breakpoint

Leden van de vereniging zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee de baan op te gaan. Daarnaast is de trainer van Tennisschool Breakpoint aanwezig. De tennisleraar vertelt graag alles over de tennissport. Jong en oud zijn van harte welkom om kennis te maken met de tennisvereniging. De open dag is bij het tennispark in de Wijk, Wiltenweg 31c. Iedereen die zich aanmeldt op de open dag voor lidmaatschap en tennislessen, kan deze dag profiteren van een mooi kennismakingsaanbod.

Nog meer mensen de baan op

Bij de vereniging varieert de leeftijd van actief spelende leden van 5 tot 80 jaar. Op dit moment heeft LTV Voorwijk maar liefst 5 jeugdcompetitieteams, voor verschillende leeftijden en speelniveau's. Er zijn 6 volwassencompetitieteams. Tennis kan men nog tot op hoge leeftijd actief beoefenen. Je kunt meedoen met leuke laagdrempelige toernooien, gezellig meedoen met de toss-avond op woensdagavond, gewoon een balletje slaan met tennismaatjes of actief meespelen met de competitie.

Leden van de vereniging kunnen hun familieleden en kennissen die nog niet tennissen daartoe uitdagen op de Open Tennisdag. Geïnteresseerden kunnen natuurlijk ook op eigen initiatief binnenstappen bij de tennisvereniging. Bijvoorbeeld op de populaire toss-avond, op woensdagavond vanaf 19.00 uur, ideaal voor sociale contacten en het vinden van gelijkgestemde tennismaatjes.

Voor informatie over de vereniging kijk www.ltvvoorwijk.nl.