Popkoor Nameless wil meer stemmen

De Wijk -Wie zin heeft om te gaan zingen, nieuwe melodieën wil leren en muzikaal het beste uit zichzelf wil halen, is van harte welkomen bij popkoor Nameless. Het koor maakt nieuwe leden graag deelgenoot van het plezier in musiceren.

Popkoor Nameless uit IJhorst-de Wijk richt zich op de populaire popsongs van nu maar ook uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Het repertoire bestaat uit nummers van onder meer ABBA, Fleedwood Mac, Queen, Amy Whinehouse, Avicii en Ed Sheeran.

Nameless wil op een goed niveau presteren maar verliest de gezelligheid van het samen zingen en repeteren daarbij niet uit het oog. Het koor treedt regelmatig op en doet mee aan verschillende evenementen in en buiten de omgeving van het Reestdal. Bijzonder is dat het koor zich laat begeleiden door een eigen liveband, bestaande uit een toetsenist, gitarist, basgitarist en drummer.

Ondanks de groei van nieuwe leden is er nog steeds plek voor sopranen, alten maar ook tenoren en vooral bassen zijn van harte welkom. Iedere woensdagavond (20.00 uur) repeteert het koor in zaal ‘de Burcht’ op camping de Vossenburcht Bezoensweg 5 in IJhorst. Een keer komen kijken, luistren en sfeer proeven kan altijd.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan op http://www.popkoornameless.nlen op Facebook.