B&B's De Beddestee en Seppenstijn horen bij beste van Nederland

Ruinen/Ruinerwold - De Beddestee uit Ruinen en Seppenstijn uit Ruinerwold horen volgens reviewplatfrom Zoover bij de beste Bed and Breakfasts in Nederland.

In de top tien van best gewaardeerde B&B’s van Nederland van Zoover staat de Beddestee met een 9,72 op plek vijf. Seppenstijn heeft met een 9,83 zelfs de top drie gehaald.

‘B&B’s worden met name gewaardeerd om de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor gasten’, aldus Lieke Peters, woordvoerder bij Zoover. ‘Dat handgeschreven welkomstbriefje, die handige tips voor de omgeving of versgebakken appeltaart maken net het verschil tussen een gewoon goed verblijf en een geweldige en unieke ervaring.’

De Secret Garden mag zich de beste B&B van Nederland noemen. De Apeldoornse accommodatie krijgt de afgelopen twaalf maanden een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,94.

Overige B&B’s in top tien

Overige B&B’s in de top tien zijn Boerderij Hazenveld (Utrecht), De Schoppe (Gelderland), Panorama Sousberg (Limburg), B&B Andrea (Limburg) en het Vogelhuis (Zuid-Holland). Deze B&B’s zijn kanshebbers voor een Zoover Award die begin 2020 wordt toebedeeld aan de best beoordeelde accommodaties van 2019.