Martin Zonnenberg geeft orgelconcert in Berghuizen

Ruinerwold - Martin Zonnenberg geeft op vrijdagavond 25 oktober een orgelconcert op het fraaie Amoor orgel van de Gereformeerde kerk in Berghuizen. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur.

Er is een bijzonder aantrekkelijk programma samengesteld dat bestemd is voor een breed publiek. Bach, Pasini, Asma, Ashford, Young, Dienel, Morricone en natuurlijk improvisaties van Martin Zonnenberg zelf zullen aan de orde komen. Voor velen een goede reden om op deze vrijdagavond naar Berghuizen te komen en te genieten van de orgelklanken in een kerkzaal die afgelopen zomer geheel gerenoveerd is. Op de beeldschermen in de kerk kunnen bezoekers de organist bij de speeltafel aan het werk zien.

Martin Zonnenberg

Martin Zonnenberg is mede bekend als vaste begeleider op het orgel bij de TV uitzendingen van het EO programma ‘Nederland Zingt’. Daarnaast geeft hij vele orgelconcerten in binnen en buitenland en is hij dirigent van koren.

De toegang is gratis, maar er zal een collecte zijn voor de gemaakte kosten. Na afloop is er een kopje koffie en kan er nog even nagepraat worden waarbij ook de organist aanwezig zal zijn.