V.v. Ruinerwold start seizoen met nieuwe gezichten

Ruinerwold - Vanaf zondag 11 augustus zal de eerste selectie van Ruinerwold zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Na de degradatie van vorig jaar zal het zich nu moeten bewijzen in de 4e klasse A.

Een competitie met clubs als Wacker, Havelte, DVSV, Steenwijkerwold, Steenwijkerboys en teams verspreid over NoordOostPolder, Zuidoost-Friesland zoals Kraggenburg, RKO (Rutten), VWC (Munnekeburen), Donkerbroek, Zandhuizen, De Blesse en nog twee teams in het drentse land Smilde en Hoogersmilde. Veel oude bekenden van Ruinerwold in de competitie, die eind september zal starten.

Bennie Vissers

Komend seizoen zal Bennie Vissers voor de groep staan hij wordt geassisteerd door Rene van Oost. Bennie afkomstig uit Emmeloord en afgelopen seizoen trainer van zowel Flevo Boys 2 als Alcides 2, zal met een verjongde selectie van start gaan. Na het stoppen van bepalende spelers als Mark Brinkman, Ewout Kleene, Rik de Wit en keeper Ewout Knol, zal de jongere garde het nu moeten laten zien.

Twee nieuwe gezichten

In de selectie bevinden zich in ieder geval twee spelers die niet eerder voor Ruinerwold gespeeld hebben. Koen van der Heul is keeper en Danny de Graaf is vooral in de spitspositie acterend. Koen is afkomstig uit de Wijk en heeft in het verleden bij Wacker, IJhorst en Vitesse 63 gekeept. Danny komt van Emmeloord en heeft zowel bij Flevo Boys als Emmeloord gespeeld.