Spektakel voor jongeren in zwembad Ruinen

Ruinen - Young de Wolden houdt deze zomer een aantal sportieve en leuke activiteiten bij het zwembad in Ruinen. Samen met een enthousiaste groep jongeren hebben de jongerenwerkers een leuk programma bedacht.

Zo staat vandaag waterkick ball op het programma. Dit is een soort van slagbal waarbij de honk bestaan uit kleine zwembadjes met daartussen een gladde met zeep ingesmeerd zeil. Op dinsdag 20 augustus is er een kussengevecht boven het zwembad.

Camper

Elke keer zijn de jongerenwerkers aanwezig met de camper van Welzijn De Wolden waar ze een gezellige chillruimte maken. Dit wordt aangekleed met lekkere muziek en zitzakken.

De activiteiten zijn van 12.30 tot 14.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar en van 15.00 tot 17.00 uur voor de jongeren vanaf 12 jaar. Deelname is gratis voor de bezoekers van het zwembad. Opgave is niet nodig. Bij erg slecht weer kan er worden gekozen om de activiteit door te schuiven. Houd hiervoor de facebook van zwembad Ruinen of Young de Wolden in de gaten.

Idee

Heb jij een leuk idee en wil je een keer iets organiseren? Neem dan contact op met een van de jongerenwerkers. Dit kan bijvoorbeeld via instagram.com/young_de_wolden.