De Wijker Bridge Club bruist en viert 35-jarig bestaan

De Wijk - Met ruim 60 leden heeft de Wijk een actieve, gezellige, bruisende en leerzame bridge club. Donderdag 11 juli heeft de club het 35-jarig bestaan gevierd in de Spaarbankhoeve in Fluitenberg.

Voorzitter Anneke van der Aa opende de jubileumviering en refereerde aan het ontstaan van de club 35 jaar geleden. De dames Liet Maris en Jo IJdens waren er vanaf het begin bij betrokken en zijn nog steeds lid. Zij werden dan ook in de spotlights gezet met mooie woorden en een bloemetje.

Ook waren er bloemen voor de best scorende bridgers van het afgelopen seizoen: 1. Albertje Hulsebos, 2. Alien Liezen en 3. (gedeeld) Mieke Blaauw en Alie Dunnik.

Gré Hakman, lid en secretaris van de club, had voor iedereen een jubileumlied op papier wat door iedereen uit volle borst werd meegezongen. Na deze gevarieerde aftrap werd er gebridged. Niet met het mes op tafel, maar lekker gezellig, serieus en ontspannen, waarbij de gevorderden en beginners door elkaar zaten. Een opsteker, vooral voor hen die nog niet zo lang bridgen.

Wijker Bridge Club

De Wijker Bridge Club is een echte gezelligheidsclub waar serieus gebridged wordt, maar waar ook tijd is voor een praatje. Elke donderdagavond is er bridge in De Havezate en wordt er gespeeld in de lijnen A en B. Iedereen is van harte welken. Je mag eerst ook een paar keer ‘de kat uit de boom kijken’. Heb je nog nooit gebridged maar wil je het leren, dan kan dat ook. Bij voldoende deelname wordt er een cursus gegeven in De Havezate.

Voor meer informatie kun je terecht bij Anneke van der Aa: (0522) 441783.