Spektakel voor jongeren in zwembad Ruinen

Ruinen - Young de Wolden houdt deze zomer een aantal sportieve en leuke activiteiten bij het zwembad in Ruinen. Samen met een enthousiaste groep jongeren hebben de jongerenwerkers een leuk programma bedacht. Zo staat vrijdag 19 juli een buikschuifbaan op het programma en vrijdag 26 juli waterkick ball.

Dit is een soort van slagbal waarbij de honk bestaan uit kleine zwembadjes met daartussen een glad met zeep in gesmeerd zeil. Een hoop lol gegarandeerd. Dinsdag 20 augustus kunnen kinderen en jongeren meedoen aan een kussengevecht boven het zwembad.

Elke keer zijn de jongerenwerkers aanwezig met de camper van Welzijn De Wolden waar ze een gezellige chillruimte omheen maken. Dit wordt aangekleed met lekkere muziek en relaxde zitzakken.

De activiteiten beginnen om 12.30 – 14.30 uur voor de kinderen tot en met 12 en van 15.00 – 17.00 uur is voor de jongeren vanaf 12 jaar. Deelname is gratis voor de bezoekers van het zwembad. Opgave is niet nodig. Bij erg slecht weer kan er worden gekozen om de activiteit door te schuiven. Houd hiervoor de facebook van zwembad Ruinen of Young de Wolden in de gaten.

Young de Wolden is er voor jongeren in gemeente de Wolden. Wie een tof idee heeft en een keer iets wil organiseren, kan contact opnemen met een van de jongerenwerkers. Dit kan bijvoorbeeld via instagram.com/young_de_wolden.