Tennissers Zuidwolde op weg naar de play-offs

Zuidwolde - Suthwalda Sportverlichting.com deed dit weekend thuis tegen hekkensluiter Kimbria Hulpmiddelwereld.nl wat het moest doen: dik winnen.

De enkelspelzeges van Boy Westerhof, Tim van Terheijden en Erik Dallinga werden allemaal in straight sets bereikt. Ricardo Hagedoorn wist namens de bezoekers uit Maastricht iets terug te doen. Hij versloeg in een spannend duel Jarno Jans met 7-6(5) 6-7(10) 6-4. In het dubbelspel kwam het thuisteam uit Zuidwolde niet in de problemen. Westerhof/Van Terheijden en Killian/Knoop wonnen zonder setverlies en zorgden voor de 5-1 eindstand.

Suthwalda Sportverlichting.com verstevigde door deze ruime zege de tweede plaats op de ranglijst met 3 punten achter op de nummer 1. Het gat met de 4e plaats, nog steeds goed voor een play-off plaats, is 4 punten. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk, de kampioen van vorig jaar. Op 2 juni is dan de laatste thuiswedstrijd tegen Arnolduspark, wellicht is dan al bekend of TC Suthwalda het play-off weekend heeft gehaald. De play-offs worden gespeeld op 15 en 16 juni. Hier wordt de uiteindelijke kampioen van Nederland bepaald..