Welkoop de Wijk houdt feestelijke heropening

De Wijk - Het team van Welkoop de Wijk viert op 23, 24 en 25 mei op feestelijk wijze de heropening van de ingrijpend verbouwde winkel.

Welkoop de Wijk, gevestigd in de karakteristieke korenmolen uit 1829, kent een rijke historie. In het verre verleden nog onder de namen landbouwbank, CLM, ACM. sinds 1994 staan de huidige eigenaren Catja en Gerard Inberg aan roer. Waar vroeger de Welkoop voornamelijk hoofdleverancier was van de boeren in de wijde regio, is het assortiment nu voornamelijk uitgebreid voor consumenten.

Metamorfose

In het verleden zijn diverse aanpassingen aan de winkel en de molen gedaan. De vernieuwde Welkoop winkel is een ware metamorfose, waarbij een van de authentieke loodsen uit die vroegere tijd bij de winkel is getrokken. Het resultaat is ruim 700 meter met forse uitbreiding in de assortimenten dier, tuin en (werk)kleding. Welkoop heeft verstand van tuin en dier. ‘We hebben alles in huis wat je nodig hebt voor de verzorging van je tuin en dier. Denk onder andere aan planten en zaden, tuingereedschap, recreatie- en werkkleding, schoenen, diervoeding en dierverzorging’, laten de eigenaren weten.

Contact

Op de openingsdagen zijn diverse activiteiten gepland en profiteert iedere klant van 20% korting op een artikel naar keuze. Welkoop de Wijk is te vinden aan de Dorpstraat 65 in de Wijk, 0522-441220. Kijk ook op www.welkoop.nl.