Open Tuinen Carrousel Drenthe

Drenthe - Afdelingen Meppel en Hoogeveen/de Wolden van Groei&Bloei openen in het weekend van 25 en 26 mei 28 prachtige tuinen voor bezoek.

Tijdens dit eerste weekend van Open Tuinen Carrousel Drenthe is al veel moois te bewonderen. De enthousiaste tuineigenaren willen hun tuinen graag laten zien en openen de deuren van 10.30 tot 17.00 uur.

De Wolden

In de Wolden zijn Akke Marree aan de Ruinerweg 56 in Koekangerveld en Kwekerij/tuincentrum Bert Visscher aan de Kolderveen 21 in Nijeveen geopend op zowel de zaterdag als de zondag.

De Heerlijkheid Ruinerwold aan de Dr. Larijweg 136 in Ruinerwold, Joke Kuiperij aan de Stationsweg 10 in Koekange en De tuin van Irene Brave aan de Bloemberg 8 in Veeningen zijn alleen open op zaterdag.

Meppel

Tuinen afdeling Meppel op zaterdag 25 en zondag 26 mei: It Paradyske van Baukje Miedema aan de Stationsweg 50 in Meppel, Alie Spijkerman aan de Zuiderlaan 217 in Meppel, Landelijk Meppel van Trienke en Roelof Spijkerman aan de Haagwinde 8 in Meppel en D. Verlaan aan de Kerkweg 2 in IJhorst.

Zaterdag 25 mei: Loes Peschar aan de Witte de Withstraat 1 in Meppel, en Volkstuin Blankensteinweg in Meppel

Voor een korte beschrijving van deze tuinen zie www.meppel.groei.nl en voor de open tuinen van afdeling Hoogeveen/de Wolden, zie www.opentuinencarrouseldrenthe.nl.