Deze dieren zoeken een nieuw baasje

Beilen - Dierentehuis Beilen presenteert iedere week twee dieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje.

Deze keer zijn het puber Lexi en de vriendelijke jongedame Lola.

Lexi

Lexi is een leuke puber die in haar jonge leventje niet goed gesocialiseerd is met van alles wat je in het dagelijkse leven tegen kan komen. Ze kent dan ook geen huiselijk leventje. Lexi vindt nieuwe dingen erg spannend, maar wanneer dit regelmatig herhaald wordt zien we haar daar steeds meer ontspannen mee om gaan.

Op asiel hebben we al veel geoefend en doordat ze vertrouwen in de verzorgers heeft durft ze steeds meer. Ze kan al redelijk netjes meelopen aan de lijn, verkeer vindt ze soms nog erg spannend, maar in het bos komt ze helemaal los.

Lexi is met andere honden opgegroeid en van alles om haar heen vertrouwd ze hen nog het meest.Ze speelt graag met andere honden en is dan ook best lomp en onstuimig. Wanneer ze een band heeft opgebouwd met haar verzorger dan vindt ze het heerlijk om geknuffeld en geborsteld te worden.

We zoeken voor Lexi een rustig thuis, zonder kinderen, waar haar nieuwe baasjes de tijd voor haar nemen om haar op een rustige manier overal aan te laten wennen. De eigenaar dient er rekening mee te houden dat het wennen wel een aantal weken kan duren. Een stabiele hond die voor haar een voorbeeld is, is wel een pré.

Lola

Lola is een vriendelijke jongedame van twee jaar. Ze is bij ons gekomen vanwege het overlijden van haar baasje. Lola houdt van aandacht en kan goed overweg met kinderen. Ze wil haar huis liever niet delen met andere dieren.

Lola krijgt op dit moment een ‘brokje speciaal’ vanwege haar huid. Deze vrolijke jongedame ligt graag op schoot en is een echte allemansvriend.

Voor meer informatie kunt u maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.