De derde Echt’n Run komt er aan

Echten - Na een groot succes van de twee voorgaande jaren, heeft het bestuur besloten om wederom een Echt’n Run te organiseren. De Echt’n Run 2019 vindt dit jaar plaats opzondag 29 september.

Het bestuur is alweer enige tijd druk bezig met allerlei voorbereidingen. Inmiddels is er ook al weer een aantal keren vergaderd. En zo langzamerhand is de derde editie van de Echt’n Run al weer een heel eind op weg.

Spektakel

Net als de voorgaande jaren is de run weer verdeeld in een aantal categorieën. Het zal dan ook dit jaar wederom een spektakel worden waar zowel jong als oud aan deel kan nemen. Nieuw dit jaar is een speciale Bedrijvenrun. Een bedrijf kan zich opgeven voor deze categorie en ontvangt één, of meerdere startbewijzen voor een koppel (2 personen), plus wat leuke extra’s zoals consumptiebonnen. Daarnaast vermelden de organisatie de naam van het bedrijf op hun website en sociale media.

Inschrijven

‘Wanneer de inschrijfdatum is en wat voor hindernissen de deelnemers moeten overwinnen houden we uiteraard nog even geheim. Maar spectaculair zullen de hindernissen zeker zijn. Het parcours zal wel in het zelfde gebied als vorig jaar gesitueerd worden. Dit is het veiligst. Voorgaande jaren hebben we daarvoor alle steun en bijdrage gekregen van de grondeigenaren en de sponsoren’, aldus de organisatie.

Zonder sponsoren en medewerking van grondeigenaren is een evenement zoals dit niet mogelijk. ‘Daarom hopen wij ook dit jaar wederom op hun medewerking. Maar laten we zeer zeker al die vrijwilligers niet vergeten. Bij de vorige edities konden we rekenen op zo’n 75 vrijwilligers die ons tijdens de Echt’n Run, maar ook met de opbouw daarvan hebben geholpen. Deze mensen zijn onmisbaar. Op 19 september dit jaar, organiseren we daarom ook weer een speciale vrijwilligersavond om alle vrijwilligers uit te leggen wat er van hun verwacht wordt.’

Nieuwe topper

Het bestuur is voor dit jaar uitgebreid met een nieuwe topper, hij is sinds een paar jaar woonachtig in Echten en heeft genoeg ervaring met Obstacle Runs, dus voor het bestuur zeker een welkome aanvulling. De organisatie en het bestuur is een mengeling van bestuurders van de Activiteiten commissie ‘d Olde Karke, St. Kraaienbosch en Echtenaren of oud Echtenaren met veel verstand en organisatorisch talent voor een Obstacle Run.

Martijn, Peter en Els de Jong, Mieke Mul, Jeanette von der Heide, Remco Hempen en nieuwkomer Vincent van der Gagt, organiseren dit jaar met heel veel enthousiasme de derde Echt’n Run.

Wie zich wil aanmelden als vrijwilliger of als sponsor, kan een kijken nemen op www.echtnrun.nl voor de mogelijkheden. Hier vind je ook alle informatie over dit evenement.