Avond4daagse Ruinen heeft een verrassing voor de wandelaars

Ruinen - Dit jaar wordt alweer de 4e editie van de Avond4daagse Ruinen georganiseerd, sinds vorig jaar onderdeel van Stichting Promotie Ruinen. Een gezellig 4-daags wandelevenement dat start op dinsdag 14 mei en eindigt op 17 mei, met aansluitend de medaille uitreiking en het eindfeest bij Buitencentrum de Poort.

Een succesvol wandelevenement dat ieder jaar weer meer deelnemers weet te trekken. Naast de grote opkomst van deelnemers uit Ruinen zelf, komen ook steeds meer deelnemers uit de omliggende dorpen. Ook aan de minder valide deelnemer is gedacht; de route voor de 5km is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Om de minder fanatieke wandelaar tegemoet te komen is het mogelijk om alleen de laatste avond te wandelen, het is dan mogelijk om naast de 5 en 10 kilometer te kiezen voor de 2,5 kilometer. Deze laatste afstand is uitermate geschikt voor de hele jonge wandelaar.

Sponsors

De Avond4Daagse kan niet zonder sponsoring door ondernemers uit het dorp. Tijdens de route zijn ook dit jaar weer de bekende ‘limonade-stops’ aangevuld met lekkernijen van Bakkerij Steenbergen, ’t Vershuus en de Marskramer. COOP Wim van Dijk heeft dit jaar een extra verrassing voor de wandelaars. Wat dat precies is wordt nog even geheim gehouden, maar een klein tipje van de sluier; ‘Je mag ‘m elke dag weer komen vullen’.

De laatste avond wordt de tussenstop verzorgt door ’t Neie Punt. Vanuit hier begint ook de 2,5 kilometer met alle wandelaars samen. Aansluitend is er volop vermaak bij het eindfeest bij Buitencentrum de Poort, waar ook dit jaar weer een springkussen beschikbaar gesteld wordt door Speeltuinstichting Ravotti.

De organisatie roept iedereen op om op deze dag zijn mooiste, leukste en/of grappigste outfit aan te trekken en zo te zorgen voor een spetterende intocht. En wie weet draagt de brandweer ook dit jaar weer haar ‘spetters’bij.

Ook meedoen? Opgeven kan via avond4daagseruinen@hotmail.com.