Cabriorit voor dertiende keer van start

De Wijk - Na een erg succesvolle rit in 2018 heeft het bestuur besloten om wederom een Cabriorit de Wijk te houden. De rit gaat zondag 18 augustus voor de dertiende keer plaats vinden.

De start is dit jaar bij restaurant /grand café Mulino. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 en 12.30 uur gestart worden.

Geen wedstrijdelement

De route is deze keer zo’n 145 km lang en zal weer door heel veel verschillende soorten landschappen voeren. Neem de tijd en geniet zoveel mogelijk van de omgeving, er is geen wedstrijdelement. Onderweg zijn er genoeg horecagelegenheden, waarvan er enkelen al voor je in het routeboekje aangegeven zijn.

Eindpunt van de rit is wederom in restaurant/grand café Mulino. Daar is de gelegenheid om na afloop nog even gezellig iets te drinken en om met andere deelnemers nader kennis te maken en de rit te evalueren.

Wie mee wil doen met de Cabriorit kan zich vanaf 1 mei melden via www.cabrioritdewijk.nl. Er is in totaal plaats voor 125 equipes. Vol is vol, dus wees er op tijd bij. Houd ook de Facebook pagina www.facebook.com/cabrioritdewijk in de gaten.