21ste Mooi Ruinen Run op 2 juni

Ruinen - Het wordt weer gezellig tijdens de Mooi Ruinen Run op zondag 2 juni. Ook dit jaar maken de vele sponsoren het mogelijk dat de Loopgroep Ruinen dit evenement kan organiseren. De Mooi Ruinen Run start op de Brink in Ruinen, er worden zo’n 300 lopers aan de start verwacht.

Het programma start om 13.00 uur met de jeugd. Afhankelijk van de leeftijd lopen zij een afstand van 650 of 1300 meter. Dit jaar is er een nieuwe categorie voor lopers met een beperking

Begeleiding

De zogenaamde G-lopers lopen met een begeleider een afstand van 1300 meter. Het parcours is hierop aangepast. De prijsuitreiking voor de jeugd en G-lopers is om 14.20 uur. Om 15.00 uur start de 5 en 10 kilometer. Deze deelnemers maken een mooie ronde richting het Nationaal Park Dwingelderveld.

Inschrijven voor de Mooi Ruinen Run kan op 2 manieren: via een voorinschrijving (www.inschrijven.nl) tot 29 mei en op de dag zelf vanaf 12.00 uur bij Café Brinkzicht (Hees) tot 30 minuten voor de start van de wedstrijd. Bij voorinschrijving voor 27 mei wordt je naam vermeld op je startnummer. Kijk voor de precieze starttijden op de website van Loopgroep Ruinen: www.loopgroepruinen.nl.

Trainen

Wil je trainen voor de Mooi Ruinen Run? Dan kun je nu iedere woensdag van 19.00 tot 20.15 uur mee trainen met de Loopgroep Ruinen. De loopgroep start bij het bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen.