Nieuwbouw kringloopwinkel is gestart

Ruinerwold

In Ruinerwold is dinsdagavond het startschot gegeven voor de nieuwe kringloopwinkel. Als alles volgens plan verloopt moet het nieuwe pand in augustus klaar zijn op de nieuwe locatie aan de Hoge Akkers. In januari 2019 nemen de vrijwilligers hier hun intrek in.

Op de huidige locatie op het zelfde bedrijventerrein is de kringloopwinkel uit haar jasje gegroeid. Coördinator Gerrit Brink: 'Dit kon zo niet langer. Het is passen en meten om alles kwijt te kunnen. En parkeren van auto's is een ramp. Op de nieuwe locatie komt alles zoals wij dat willen. We werken hier aan toekomstbestendig pand. En willen voor onze vrijwilligers een veilige en goede werkplek creëren. Samen voor iedereen is het motto'.

De komende weken zijn er de Crazy Kortingsweken bij Kringloop De Wolden. De kortingsacties worden aangekondigd op de website, Facebook en op het bord voor de winkel.